En grym kväll

Igår var det halloween och det firades hemma hos Filippa som går i min ’parallellklass’. Det var så himla roligt, alla hade gått all in med deras utklädnader och det var endast massa Donner peps där! Jag gick dit tillsammans med Oliver för vi hade matchat, vi var dött bröllopspar haha, och jag blev väldigt nöjd. Alla stirrade på centralen, men inga problem när vi kom till festen hehe. Tack för en grym kväll bästa Filippa<33 

image

Påskafton

OMAY, vilket väder det är? Jag har spenderat största delen av dagen på balkongen där jag har pluggat inför svenska nationella som är på torsdag. Jag tog dock en paus och sprang/pw en runda på dryga 8 kilometer – älskar att träna när det är varmt ute!

Mer om idag då, jo det är påskafton och imorse fick jag ett påskägg från mamma och pappa. Det innehöll ett nagellack som jag har bloggat om, samt en berlock till mitt Thomas Sabo armband.
PicMonkey Collage.jpg PicMonkey Collage.jpg

Om det bara var sol

Idag är det Donner-onsdag så jag chillar faktiskt hemma. Det är en hel del i skolan nu innan lovet, men det ska nog gå braaaa. Jag jobbar någon timma nu i eftermiddag och ska verkligen lägga mig i tid ikväll. Är så himlahimla trött hela tiden?Massa inspo inför sommaren. Vill ta på mig mina vita Converse snart, hoppas vädret blir bättre.

20140409-144613.jpg

Vår på NK

Kom nyss hem från NKs vip-vår-kväll. Det var jättemysigt och hittade massa fint! Innan dansade jag någon timma och åt på Le Pain Avenyn. Jag har inte käkat där på evigheter, men det är fortfarande lika gott. Tror de har bytt meny, eller åtminstone lagt till några saker!
Nu är jag dödstrött, godnatt

20140327-233931.jpg