En härlig throwback Thursday

Jag saknar sommaren så oerhört mycket. Jag är verkligen en sommarmänniska. Snö, kyla och jeans känns helt fel. Jag vill spendera hela dagar på stranden och kvällar på konserter. FotorCreatedJuni, juli, augusti. Alla bästa vänner på ett och samma ställe. Alla är så himla glada och livet tar en paus från allting som är jobbigt i vanliga fall. Vintern är mysig, men alldeles för långtråkig.

Det här året

Svarade på exakt samma frågor för ett år sedan. Kolla skillnaden här.

Vad har varit bäst med året? – Sommaren. Helt givet. Den var perfekt från början till slut! Spenderades med en drös vänner, konserter, fester, grillningar, födelsedagar och så vidare. Sedan har jag mått så himla mycket bättre för jag har släppt vissa människor, så det har verkligen varit en förbättring sen förra året.
JuliDSC_0034IMG_0371

Vad har varit sämst med året? – En enda sak faktiskt: att människor (människa hehe) som jag inte vill ha någon kontakt med have kept coming back, så att säga. iPhone

Vem har du spenderat mest tid med i år? – Första halvan, Tuss. Andra halvan, Julia.
JuliIMG_3510

Vem har du kommit närmast under året? – Ingen speciell egentligen, (kanske en viss person lite), men känner betydligt fler människor i de andra klasserna än vad jag gjorde förra året. Collage1

Vilka datum kommer du aldrig glömma? – 18 januari, 13 februari och 7 juni.
I glädje och i sorg, allting i Håkan Hellströms Göteborg (7/5-14)K36A8016

Vilka låtar påminner 2014 dig om? 
Younger, Din Soldat, Rather Be. 


Har du varit kär under året? – Ja det har jag!
December IMG_6129.JPG

Vem/vilka har du saknat i år? – Vissa från min gamla klass, men också bästa kompisar som jag inte kan träffa särskilt ofta då vi bor långt ifrån varandra. Jag har inte fattat någon i mitt liv så att säga, bara saknat pga distans.
Har saknat dessa två varje dag. IMG_5682.JPG

Hur gick träningen under året? – Haha, träningen har varit ett skämt. Första halvan gick det ändå hyfsat, tränade mycket under sommaren, men sedan gick det bara nedför. Jag har inte haft någon tid alls, varit sjuk och stukade handleden på en träning för några veckor sedan. Jag måste verkligen ta tag i det efter nyår!

Mars, egen koreografi till audition20140322-144529.jpg

Hur har ditt 2014 varit? – Väldigt bra! Jag har gjort en mängd saker för första gången, verkligen ’vuxit’ och haft den bästa tiden någonsin. Såklart har även 2014 bjudit på kassa dagar, men kan helt ärligt räkna dem på mina fingrar så det är ändå positivt. Kommer blicka tillbaka och le så jäkla mycket :-)))  IMG_6629.JPGIMG_1016

Hur tror du 2015 kommer bli? – Helt grymt! Jag fyller 18 innan sommaren, har redan bokat in en del stora saker saker i sommar och kommer ta körkort direkt verkligen (!!). Ingenting kan gå fel, är jättetaggad på nästa år.
Juli med en bästa kompis IMG_0840

tbt – take back time

Måndag, slut på höstlov, upp tidigt – men seriöst den bästa av många måndagar. Efter skolan åkte jag och träffade Julia och nu sitter jag hemma hos bästa för att fira lite födelsedag. Två bästa vänner, vet inte vad jag hade gjort utan dem.
IMG_5682.JPG

29 oktober

Halva lovet har redan gått och jag är så stressad. Känns som jag gör massa saker, men ändå ingenting haha? Jaja. Om en stund ska jag in till stan och möta Julia. Vi ska gå till Buttericks och Bodega för att kolla på lite halloween saker inför fredagens festiviteter. Jag vet precis vad jag ska ha, hoppas bara att de har det. Jag hittade en klänning igår som kommer passa perfekt dessutom! Jag tänker inte skriva vad jag ska vara, men det innefattar en manlig date och spets :))sommar

Så himla längesen

Den här helgen har varit väldigt lugn, vilket jag faktiskt har uppskattat. I fredags kom Julia hit, vi kollade lite film och låg mestadels i sängen med en godispåse. Hon åkte tidigt på lördag morgon, då gick jag upp och typ sedan dess har jag pluggat känns det som haha… Dansade en stund förut, men skulle nog låtit bli, för håller verkligen på att bli sjuk. Ja, så här ser mitt liv ut. Det varvas med att träffa Julia, plugga och träna. Inget direkt viktigt att blogga om heh.

Uport 2014 aftermovie. Seriöst, två av de bästa och sämsta dagarna någonsin. Jag var där med mina två favoriter+två andra nära vänner (men som bara var där första dagen, tråkigt nog). Jag saknar det verkligen. Tror jag lever för festivaler, konserter och sommaren. Nästa år blir det Bråvalla, Tomorrowland och Coachella (noooog). 
uport

Första oktober

Vilken chock att oktober redan är här? Det här året bara springer förbi, helt galet, och väldigt tragiskt. Det är 3 månader kvar till ett nytt år? SICK. Längtar till julen och allt däromkring, men inte till nyår. Jag kommer nog aldrig längta till nyår igen, inte heller tycka om det, men vi får väl se.

The past days har spenderats tillsammans med ofantligt mycket plugg, körkort och högskoleprov. Den föregående helgen spenderade jag mestadels på en buss och tåg, runt 12h på tre dagar. Det var inte trevligt, men det blir så när man for fram och tillbaka till honom och sedan till sommarstället (!!). Och gud vad jag behövde den dagen i sommarhuset. Man kommer dit och bara släpper allting annat, allt blir bara roligt, tom plugget som jag satt med större delen av dagen. Solen strålade och det är helt galet hur mycket längre sommaren känns bara för man kommer till ett annat hus. Nästa helg åker jag dit igen, längtar redan!

Nästkommande dagar ska jag spendera hemma och lite i stan, typ på lördag då jag ska till Haga för att äta kanelbullar och på fredag kanske det blir en middag ute med kompisar, vi får se.

Tb till ett helt år tidigareoktober

Första september

Äntligen har en lång måndag passerat, och inte vilken som helst utan den första månaden i den första höstmånaden – september. Nu är sommaren verkligen slut, märkte det igår då sommarstugan tömdes på saker och det var den sista augusti. Jag hoppas hoppas hoppas att det kommer bli en bra höst, med inte allt för mycket plugg. Dock säger alla att tvåan är värst (!!!?), men vi får se hur det går.

Throwback DSC_0004 DSC_0034