OPC – day 14/15/16

14. Celebrity crush
Ian Somerhalder, big times

15. Fav book
Det har alltid varit och kommer alltid att vara Twilight seiren. Läst dem så många gånger att jag har tappat räkningen.

20131016-221233.jpg

16. Fav lunch
När jag är ute på lunch äter jag nästan alltid sallader – det kan vara med kräftor, räkor, kyckling osv. Vi gör aldrig det hemma, så därför passar jag alltid på när hag är ute. Kyckling sallad från Le Petit.

20131016-231233.jpg

OPC – day 11/12/13

11. Favorite show

Suits och Vampire Diaires är klara favoriter!

12. Pumpkins

Bilder från oktober 2011.
Downloads4

13. Weather

Snö, kallt, snowboard – I wish. Det känns som det är en hel evighet kvar tills jag äntligen få ta på mig head-skorna och brädan. Vill så gärna uti backen och bara köra, trots olyckan förra året :/ Vädret som är just kan man dock inte klaga på. Det är strålande sol, fina färger och det ligger på 13 grader.
Bild från julafton 2011.
Downloads5

OPC – day 7

Fav hairstyle

Det händer ju aldrig att jag har en knut, inte ens när jag tränar, för mitt hår är alldeles för tungt och bara ramlar ner. Den nedan gjorde min frissa åt mig med en dounat som man kunde knäppa – tips till er med riktigt tjockt och tungt hår!s

OPC – day 6

Nailart
Jag är verkligen kass på att måla mina naglar, men ändå går jag aldrig utan nagellack. De flesta gånger har jag Dior på mig då jag tycker att det är mest hållbart. Känns bättre att köpa ett väldigt bra nagellack för en dyrare summa, än flera stycken som är dåliga, men som kostar mindre. Jag har Dior Princess 553, Dior Rouge 999 och Dior Golden Jungle 001. Det speciella med Golden Jungle är att det är två lack – ett gudligt och ett militärgrönt. Det militärgröna spricker och då lyser det gudliga igenom, graffiti nails.

Shellac, fransk.
20130530-195920

OPC – day 5

Fall is….

Jag tycker inte direkt om hösten. Det är sällan man sitter i gosiga tofflor med någon jättemysig varm chocklad och kollar på en underbar film. Hösten är egentligen kall, mörk och består till största delen av att vänta på Västtrafik. Fattar inte hur allt kan vara sent trots att det inte ens har kommit snö än? Något positivt med hösten är i alla fall att man verkligen uppskattar när solen kommer och att man klär sig mer peronligt. Det är inte bara shorts+bikni+linne som det är under sommaren, utan man anstränger sig mer på hösten med att se bra ut!

NK höstmode
Senast överförda1