Jellz

Lyckade jelloshots (aka jellz) blev helgens höjdpunkt och omtyckta om alla!

Citronformade jellz med limesmak (3 citroner)
1 dl koncentrerad limesaft
3 tsk gelatinpulver
Några droppar grön karamellfärg
2 dl vatten

Melonformade jellz med hallonsmak (1 melon)
2 dl koncentrerad limesaft
6 tsk gelatinpulver
Några droppar röd karamellfärg
4 dl vatten

Börja med att dela citronerna eller melonen till halva. Gräv sedan ut innehållet och placera halvorna på ett stabilt underlag. Koka sedan hälften av vattnet som anges ovanför. När det kokar, dra det då åt sidan och häll i gelatinpulvret. Rör om hela tiden så det inte bildas klumpar (cirka 5 minuter). När pulvret är upplöst, häll då i övrig vätska och rör om. Häll sedan i formarna och låt stå i kylen i minst 4 timmar. Skär sedan till mindre delar och servera som fast fördrink!IMG_0355